TUOTTEET

Näytetään maailmalle että ollaan liiton miehiä


Tästä kaimoille identiteettiä! Ovatpa myös erinomaisia lahjoja! Saatavilla tilaamalla ja rajoitetusti Markku-liiton tilaisuuksissa. Suomalaisen Markku-liiton viralliset tuotteet


Postitus- ja pakkauskulut sekä toimitusmaksu

Postitus- ja pakkauskulut riippuvat lähetyksen koosta ja painosta sekä valitusta maksutavasta (Postiennakko tai maksu tilille etukäteen). Maksu etukäteen tilille on edullisempi, sillä postiennakkolähetys lisää postituskulua vähintään 5,50 €. Tilimaksua käytettäessä tyypillinen 250–2000 gramman lähetys kulujen osalta on arviolta 6–9 euroa riippuen onko kyseessä kirje- vai pakettilähetys.

Kevyet ja pienet lähetykset, kuten 1-3 pinssiä, ovat kulujen osalta n. 5 euroa. Hinta-arvioissa on mukana toimitusmaksu.

Tilimaksun valinneet saavat sähköpostitse tiedot maksamista varten. Jos tilauksesi ei tule kirjepostina (koko ja paino ratkaisee), saat saapumisilmoituksen. Nouda lähetys 1 viikon sisällä saatuasi saapumisilmoituksen.


Saatavuusvaraus

Varastotilanteen muutosten vuoksi kaikkia tuotteita tai kokoja ei aina ole saatavilla. Saat sähköpostiisi tiedon, jos tilaamasi tuote on loppunut. Oikeus tuotteiden hinnanmuutoksiin pidätetään.