Yhteystiedot

Suomalainen Markku-liitto ry

Hallitus

Suomalainen Markku-liitto ry:n hallitus vastaa yhdistyksen toimintaan liittyviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Pyrimme vastaamaan myös puheluihin, mutta on toivottavaa, että yhteydenotot tehdään ensisijaisesti sähköpostitse alla annettuihin osoitteisiin.

My Image

Markku Rimpelä
puheenjohtajamarkku, ylimarkku
0502847
TAMPERE

My Image

My Image

Markku Salminen
varapuheenjohtajamarkku, ikimarkku
0405548542
ESPOO

My Image

My Image

Markku Ruokolainen
talousmarkku
0400499426
LAHTI

My Image
My Image

My Image

Markku Laakkonen
sihteerimarkku
0505591680
HELSINKI


My Image

Markku Järvelin
hallitusmarkku
0503685174
HELSINKI

My Image

My Image

Markku Kataja
hallitusmarkku
0503004310
PORI


.

My Image

Markku Matikka
hallitusmarkku
0407578449
TAMPERE

Yhteydenotot

Yleiset asiat

My Image

Suomalainen Markku-liitto ry:n puheenjohtajana toimii Markku Rimpelä. Markku-liiton perinteen mukaisesti hän kantaa myös ylimarkun arvonimeä. Markulta voit kysyä Markku-liittoon sekä liiton toimintaan liittyvistä asioista.

Jäsenasiat

My Image

Jos yhteystietosi muuttuvat, voit tehdä muutokset vaivattomasti henkilökohtaisella jäsensivullasi, Omasivullasi. Kirjaudu tästä Omasivulle ja vaihda tarvittavat tiedot uusiin.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen jäsenyyteesi, voit olla Omasivujen sijasta myös suoraan yhteydessä Markku Ruokolaiseen yllä olevin yhteystiedoin,

Jos asiasi koskee liittymistä Markku-liiton jäseneksi, katso ensin sivu "Jäseneksi". Sieltä löydät kaiken tarvittavan tiedon liittymisestä ja sähköisen jäsenhakemuslomakkeen.

Tuotetilaukset

My Image

Markku-liiton tuotteita koskevat tilaukset ja kysymykset voit lähettää yllä olevaan osoitteeseen.

Verkkosivut

My Image

Sivustoomme liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa oikea kontakti on Markku Järvelin. Viestit hänelle yllä olevaan osoitteeseen tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen tapahtumiin

My Image

Informaatio ja ilmoittautuminen tuleviin tapahtumiin julkaistaan Markku-liiton sivuilla yleensä noin pari kuukautta ennen tapahtuman ajankohtaa. Tapahtumasivulle pääset tuolloin etusivulle sijoitettavasta tapahtumabannerista. Tapahtumatietojen ja ilmoittautumisen julkaisu synkronoidaan jäsenkirjeen postittamiseen, eli tapahtumasivut julkaistaan viimeistään kirjeiden lähettämisen aikaan.
Jos osallistut tapahtumiin, on ilmoittautumisen useimmiten välttämätöntä.

Markunpäivänjuhlaan ja Syyspäivään tulijoille ilmoittautuminen on pakollista käytännön logistiikan, kuten tila- ja bussivarausten vuoksi.
Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti tapahtumasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Jos jostakin syystä et pysty sitä käyttämään, voit ilmoittautua sähköpostitse yllä olevaan osoitteeseen. Muista antaa kaikki pyydetyt ilmoittautumista koskevat tiedot.